Apoteket AB

Vill du göra det enklare för människor att må bra?
- Välkommen till Apoteket!

Vi vill främst träffa dig som snart är färdig farmaceut och söker tillsvidareanställning, men även dig som kommit en bra bit på väg och nu söker ett givande och roligt sommarjobb. Har du tidigare erfarenhet av apoteksarbete, vården eller serviceyrken är det meriterande, men självklart inget krav. Vi vill träffa dig som söker jobb ute i landet, inne i stan och dig som skulle vara intresserad av en rörlig nationell tjänst. Detta då vi har en tjänst som ”nationell resurs” som kan vara en bra start i din yrkeskarriär. Här får du en bra start där du kommer lära dig mycket inom ett brett spektrum och får en långsiktig planering över din egen utveckling och samtidigt få se mer av Sverige.

Hälsa, farmaci, ledarskap och hållbart företagande är viktiga hörnstenar i vårt företag. Du erbjuds god arbetsmiljö med bra villkor och ett roligt jobb med många utvecklingsområden. Vi letar efter dig som har driv och vill vara med och utveckla Apoteket och vässa vårt företag med innovativa tjänster och utveckling. Främst söker vi dig som är intresserad av att arbeta på apotek, stora som små då vi har många olika apotek med olika inriktningar. För att du ska trivas hos oss bör du gilla kundmötet, försäljning och att ge service och trygg rådgivning med kvalité som fokus.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hoppas vi ses på Pharmada!