ApoEx

Ta chansen att prata med ApoEx, 2014 års supergasell

ApoEx grundades 2009 och har på bara några år vuxit till att bli ett av Sveriges största bolag inom distanshandel av läkemedel och förbrukningsmaterial med en omsättning över 1,5 miljarder.

Varje höst utser Dagens Industri entreprenörernas mest åtråvärda pris, Sveriges Supergasell vilket är det företag som vuxit snabbast i Sverige de senaste tre åren. Priset för årets Supergasell 2014 tilldelades ApoEx.

Trivs du i en miljö som präglas av driv, nytänkande och en inställning om att ingenting är omöjligt?  Söker du ett sommarjobb, framtidsjobb eller bara vill få en känsla av framgångssagan? Ta då chansen att prata med våra representanter på plats. 

Vi söker främst studenter som har kommit minst till termin A5 respektive R4 men även studenter från tidigare terminer är välkomna att söka kontaktsamtal!