Apotea

Apotea är Sveriges största online-apotek
Apotea är Sveriges första fullskaliga apotek som inte har någon fysisk butik utan bara finns på nätet med ett heltäckande sortiment av både receptfria och receptbelagda läkemedel. Vill du bli en del av ett företag i stark expansion - ett ungt gäng som är ledande på den svenska apoteksmarknaden online och har kul tillsammans?

Hos oss på Apotea är beslutsvägarna korta och med initiativförmåga, hög arbetsmoral och vi-tänk gör vi tillsammans Apotea till en rolig och spännande arbetsplats.

Apotea är ett mycket snabbväxande företag som under 2015 dubblade omsättningen utan att tumma på servicen. Att våra kunder är nöjda är extremt viktigt för oss. Nu söker vi farmaceuter med det lilla extra. Drivna tjejer och killar som brinner för farmaci och vill vara med och påverka hur branschen ser ut om tio år. Vill du vara med?

Kontaktsamtal med vår VD!
Vi vill gärna träffa dig farmaceutstudent som är nyfiken på Apotea och som vill vara med och bygga framtidens apotek. Du får möjlighet att ställa frågor direkt till vår VD om jobb efter examen, extrajobb och vad du som farmaceut får hos oss.