Apotekskonsulterna AB

Apotekskonsulterna är specialiserade på apotek, apoteksdrift och rekrytering, med målet att att bli ledande inom externa bemanningslösningar för apoteksbranschen. Vi arbetar över hela Sverige och erbjuder stöd till våra kunder inom flertalet organisatoriska roller.

Stjärnfarmaceuter
Som konsult hos oss sticker du ut på din arbetsplats, och gör skillnad på riktigt. Vi letar efter de bästa farmaceuterna som är redo att imponera på våra klienter. Hos oss arbetar stjärnfarmaceuter som stolt ger branschens bästa rådgivning och service till apotekskunden. Som en del av vårt team briljerar du med dina farmakologiska kunskaper och hjälper dina kollegor när de behöver det. Du driver uppdragsgivarens försäljning mot nya höjder med apotekskundens bästa i åtanke. Vi förväntar oss alltså inget mindre än det bästa av dig. Vi tror att du kommer stormtrivas hos oss om du vill:
  • Arbeta med kollegor som är drivna, passionerade och engagerade
  • Ha en stark gemenskap och sammanhållning med kollegor som uppskattar att arbeta tillsammans och sätter värde på mångfald och olika bakgrund
  • Utvecklas och ser kundmöten som en möjlighet att lära dig nåt nytt varje dag.
  • Ha meningsfulla arbetsuppgifter där din farmaceutiska kompetens gör skillnad
  • Få möjlighet att coachas och coacha andra för att tillsammans växa och skapa resultat i andra medmänniskors hälsa och i våra kunders ekonomiska resultat.
Att arbeta med oss
Vi har skapat Apotekskonsulterna AB som en arbetsplats av farmaceuter för farmaceuter. Tillsammans har vi lång erfarenhet som inte bara inkluderar att vara arbetsgivare utan framför allt också hur det är att arbeta som farmaceut och apotekschef på apotek. Vi vet att det är på apoteksgolvet som det verkliga jobbet utförs och som medlem i vårt team kan du räkna med, inte bara en konkurrenskraftig lön utan också en rörlig lönedel (bonus) som baseras på din prestation plus en av branschens bästa friskvårdsersättningar. Sen får du naturligtvis ta del av ett attraktivt paket för kompetensutveckling. Självklart är vi också kollektivavtalsanslutna och det innebär förmåner för dig som tjänstepension samt föräldralön utöver den du får från Försäkringskassan.

Kontaktsamtal med oss
Känner du att du skulle vilja vara med i vårt team och passar in på beskrivningen av en stjärnfarmaceut? Bra, vi växer så det knakar och vill anställa de bästa. Vi vill gärna träffa dig separat på ett kontaktsamtal under Pharmada. Ange i ansökan när du blir legitimerad apotekare eller receptarie. Besök oss gärna på www.apotekskonsulterna.se.
Hoppas att vi ses på Pharmada 2016!