Randstad bemanningsföretag

Med över 600 000 anställda i 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Good to know you - så sammanfattar vi den filosofi som hela vår verksamhet utgår ifrån. Den uttrycker vår tillgänglighet, vår vilja att lyssna och vår passion för människor. Detta löfte baserar vi på våra kärnvärden to know, serve and trust, vår arbetsetik och vårt kunnande inom bemanning, rekrytering och HR-service.

Oavsett om du vill bli rekryterad hos något av våra kundföretag eller om du vill arbeta som inhyrd konsult, så hjälper vi dig att hitta det perfekta jobbet. För oss är det viktigt att hitta medarbetare där personkemin stämmer. Rätt kemi är nyckeln för att din karriär ska bli framgångsrik – både för dig, för våra kunder och för oss.

Vi kan erbjuda dig ett spännande extraarbete under din studietid eller skapa en första kontakt för ditt framtida drömjobb!