LloydsApotek

Välkommen på kontaktsamtal hos LloydsApotek!
LloydsApotek i Sverige består av ett 80-tal apotek och ca 450 engagerade medarbetare. Vi är en del av Celesio-koncernen som är verksam i 14 länder och sysselsätter cirka 39 000 människor. Genom vår internationella koncern öppnar vi möjligheter för nya karriärvägar och spännande samarbeten!

Varför ska du arbeta hos oss?
LloydsApotek är den nytänkande apotekskedjan med de stora möjligheterna. Vi kan recept och läkemedelshantering och är specialister på hudvård och värk.
På våra apotek får kunderna hjälp av välutbildad och serviceinriktad personal. Vi drivs av en ambition som genomsyrar allt vi gör, med omtanke och expertis vill vi möta varje kunds individuella behov. Vårt mål är att överträffa varje enskild kunds förväntningar och som medarbetare hos oss handlar det om att se varje kundmöte som unikt. För att lyckas och trivas hos oss är det viktigt att du kan arbeta i en miljö som är under ständig förändring, att du drivs av att hitta nya lösningar och av att utveckla verksamheten!

Vi vill veta mer om dig!
Vill du veta mer om oss och vad vi har att erbjuda kring framtida arbete, karriär, praktik, utlandspraktik eller sommarjobb? Boka in ett kontaktsamtal!
Kom ihåg att ange i din ansökan när du beräknar att ta examen!