Vi söker dig till Pharmadakommittén!

Pharmada är Sveriges största arbetsmarknadsdag för farmaceuter och anordnas av Farmacevtiska Studentkåren i Uppsala. Mässan kommer äga rum den 14 mars 2019 på Biomedicinsk centrum, Uppsala universitet. Vi söker dig som är ansvarsfull, driven och tycker om att arbeta i grupp. Vi kommer vara totalt 8 personer som kommer sitta med i kommittén. Nedan finns en liten sammanfattning av de tillgängliga posterna:

Kontaktsamtalsansvarig
Under Pharmada har studenter möjlighet att ansöka till kontaktsamtal med företag de är intresserade av. Du som kontaktsamtalsansvarig går ut med information till studenter om denna möjlighet, sedan hanterar du alla ansökningar och skickar dem till företagen.

Företagsvärdsansvarig
Ditt arbete som ansvarig för företagsvärdarna inkluderar rekryteringen av företagsvärdar tillsammans med projektledare och vice projektledare. Du har också hand om utbildning av företagsvärdarna och företagstilldelning till dem. Du är en viktig länk mellan företagsvärdarna och kommittén.

Mat- & mingelansvarig
Din uppgift som mat- och mingelansvarig är att tillsammans med ditt matteam, laga lunch under Pharmada-dagen och anordna den berömda mingelmiddagen som äger rum på kvällen, direkt efter mässan.

Webbansvarig
Som webbansvarig har du hand om Pharmadas hemsida. Du kommer få lägga upp inlägg och bilder, vilka företag som anmält sig och hur det fortlöpande arbetet kring Pharmada går. Hemsidan är enkel att redigera och inga förkunskaper krävs.

PR-ansvarig
Ditt uppdrag som PR-ansvarig är att ha hand om utveckling av broschyr, reklamartiklar och affischer, men även annat smått som har med PR-att göra. Det underlättar om du kan Photoshop och InDesign. Men oroa dig inte, för en ordentlig överlämning finns inom detta område.

Platsansvarig
Du som platsansvarig har kontakt med lokalbokningen på BMC, gör i ordning en platskarta, ser till att allt finns på plats för dagen och att det går så smidigt som möjligt att packa ihop allt efter mässan.

Även om vi har olika uppgifter i kommittén, är vi ändå ett team. Vi hjälps åt och peppar varandra så att alla kommittémedlemmars arbete ska gå så smidigt som möjligt.

Är du lika taggad som oss? Gör i så fall en intresseanmälan, senast söndag 14 oktober, genom att mejla till projektledare@pharmada.se och tala om vilken post du är intresserad av! Glöm inte att inkludera din kontaktinformation, så hör vi av oss till dig. Vi ser framemot att träffas!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter