Huvudsponsor

Medsponsor

Samarbetspartners

 Högskolerestauranger- Bikupan

APL

APL (Apotek Produktion & Laboratorier AB) utvecklar och tillverkar individanpassade läkemedel för patienter med speciella behov, till exempel barn som behöver lägre styrkor eller personer som är överkänsliga. Vi har ett samhällsuppdrag som består i att förse svensk sjukvård med extemporeläkemedel och lagerberedningar. Utöver det arbetar vi även med kontraktstillverkning av läkemedel till företag inom Life Science. Gemensamt för våra verksamheter är att de bidrar till produkter som förbättrar och räddar liv.
 

Vi har 487 anställda och fyra tillverkningsanläggningar, i Umeå, Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi bedriver även extemporeberedning vid sjukhusen i Västra Götalandsregionen och Region Halland. Många beredningar görs till barn och patienter med olika typer av överkänslighet. Det kan även handla om beredningar för cancerbehandling, där APL ansvarar för cytostatikaberedningen till flera landsting. Hos oss står patientens behov och säkerhet alltid i fokus.

Vi vill bidra till bättre hälsa, en god miljö, en sund ekonomi och ett hållbart samhälle. APL är ett dynamiskt företag i ständig utveckling. Därför söker vi nya medarbetare som är affärsmässiga, lyhörda, lösningsorienterade och ansvarstagande. Hos oss finns bra villkor och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch. För mer information om APL och lediga tjänster besök gärna vår hemsida www.apl.se eller följ oss på LinkedIn eller Facebook.  

Farmacevtiska
Studentkåren