Huvudsponsor

Medsponsor

Samarbetspartners

 Högskolerestauranger- Bikupan

Apotek Hjärtat

Var med på vår resa mot framtidens apotek!
 
Apotek Hjärtat har nästan 400 apotek över hela landet och erbjuder flera olika karriärvägar med möjlighet att påverka din egen utveckling.
Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid – och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För att här, på Sveriges största privata apotekskedja, är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande.

Under din studietid har vi flera saker att erbjuda dig!
Hjärtats Vänner – en studentklubb där du som student får nyheter och värdefulla tips inför din framtida karriär Hjärtats Talangsatsning – ett skräddarsytt utvecklings- och nätverksprogram för dig med ca 1 år kvar av studierna Sommar och extrajobb – där vi såklart erbjuder egenvårdsutbildning Praktik – vi har ca 150 praktikapotek att välja mellan och erbjuder alla våra praktikanter Hjärtats populära praktikerbjudande.

Missa inte att följa hjartatcareer på Instagram -  Vårt karriärkonto där du får följa Livet på Hjärtat och där du får tips och inspiration i din framtida karriär!

Farmacevtiska
Studentkåren