Huvudsponsor

Medsponsor

Samarbetspartners

 Högskolerestauranger- Bikupan

Apotekarsocieteten

Nätverket du inte kan vara utan

Apotekarsocieteten är den moderna mötesplatsen för alla som arbetar med läkemedel
och medicinteknik. Det faktum att vi samlar yrkespersoner från hela området ger oss en unik position som oberoende plattform med möjlighet att erbjuda ökad kunskap, informationsspridning och vetenskapligt utbyte mellan olika professioner.
 
Skapa kontakter i hela Sverige
Som student får du möjlighet att redan nu komma med i detta nätverk. Våra vetenskapliga sektioner och lokala kretsar arrangeras varje år kompetenshöjande aktiviteter i hela Sverige. Dessa tillfällen är perfekta för dig som student! Här möter du blivande kollegor från olika verksamheter och knyter många värdefulla kontakter för framtida yrkesliv. På studieorterna är även studenter med och arrangerar aktiviteter. Som medlem deltar du kostnadsfritt på dessa och har även företräde till våra stipendier

Stipendier för miljoner
Apotekarsocieteten delar varje år ut miljontals kronor i stipendium till stöd för forskning och utbildning. För dig som student finns möjlighet att söka stipendium för examensarbete utomlands. Är du doktorand finns stipendier för studieresor, kongresser samt även post-doc vistelser. Som yrkesverksam kan du söka stipendier för vidareutbildning, studieresor mm.
 
Besök vår hemsida: apotekarsocieteten.se
 

Farmacevtiska
Studentkåren