Huvudsponsor
Medsponsor
     Samarbetspartner

 Högskolerestauranger- Bikupan

Inspirationsföreläsningar

Under mässan finns det möjlighet att lyssna på föreläsningar med inspirerande talare. Information om vilka föreläsningar som erbjuds under Pharmada 2019, kommer uppdateras kontinuerligt.
 

Karriär på kronans Apotek

13 mars Kl. 12:15, B42 BMC

Vill du vara med och arbeta för en bättre hälsa varje dag?
Lunchföreläsning den 13 Mars med Kronans Apotek

För dig som snart är färdigutbildad Receptarie eller Apotekare erbjuder vi på Kronans Apotek flera olika roliga arbeten med karriärvägar både inom Kronans Apotek eller inom vår läkemedelskoncern Oriola. Du kan bland annat arbeta somLäkemedelsspecialist, Läkemedelsansvarig, affärsutvecklare recept eller egenvård?

Eller vill du kanske satsa på ledarskap eller få möjlighet att jobba på flera olika Apotek och vara en del av vårt rörliga program? Då kan vårt traineeprogram eller kompetenspool vara något för dig!

Vi laddar upp inför Pharmada med en lunchföreläsning den 13 Mars där du får träffa oss och höra mer om vad vi har för möjligheter för just dig! 

Vi bjuder på 70 luncher från Bikupan, först till kvarn gäller!

Apoteket AB

12 mars Kl. 12:15, B42 BMC

GE DIN FARMACEUTSJÄL SYRE HOS APOTEKET
Det finns väldigt många själ för en farmaceut att söka sig till Apoteket för en utvecklande karriär. Kompetens, innovation, hållbarhet, engagemang och storlek är några. Dessutom har vi ett populärt och utvecklande traineeprogram. På tisdag, vill vi berätta mer för dig om det.

Du som går sista året på receptarie- eller apotekarprogrammet, är inbjuden till vår lunchföreläsning där du bland annat får lyssna till vår tidigare trainee Shaden Pakzad, som berättar om hennes höjdpunkter under sitt traineeår och vilken betydelse programmet haft för hennes fortsatta karriär. Ta chansen, kom och bli inspirerad till en utvecklande karriär samtidigt som vi bjuder på smarriga Wraps. 

Välkommen till Apoteket - När du har både skäl och själ.

Vi bjuder på lunch till de 75 första. 

Inspirationsföreläsning – Apoteksgruppen

8 mars Kl. 12:15, B42 BMC

Pharmada är en mässa där du som student får möjligheten att möta arbetslivet.
Men hur tar man vara på denna möjlighet? Hur får man som student ut det mesta av det? Vad finns det för tips och knep att använda sig av för att sticka ut? När ska man söka sommarjobb och hur gör man? – Detta och mycket mer kommer du få svar på under denna inspirationsföreläsning med oss.

Vi på Apoteksgruppen bjuder här med in till en lunchföreläsning där ni kommer få möjligheten att träffa våran HR-chef, Sara Mohammar och vår Head of Recruitment och Employer Branding, Daniel Gelin. Det kommer dela med sig av deras erfarenheter, tips och idéer på hur just du ska tänka inför sommarjobbs ansökningarna men även dela med sig av deras tankar kring hur du ska få ut det mesta av Pharmada. Ta denna chans och låt dig inspireras, för vem vet, du kanske får med dig något nytt och spännande som du kan ta till vara på under själva mässan?

Anmäl er redan idag – ”En sådan här chans får man bara en gång i livet” 

Apoteksgruppen bjuder på mat från Bikupan till dig som anmäler dig till projektledare@pharmada.se, glöm inte att ange eventuella allergier/specialkost. Anmälan måste ske senast tisdag 5 mars för att du ska garanteras mat. Har du inte anmält mat är du självklart välkommen att komma på föreläsningen ändå.

Kvällsföreläsning med Apotekskonsulterna - Riktad mot A10

12 mars Kl. 16:45-18:00, Pharmen

Apotekskonsulterna är en arbetsplats av farmaceuter, för farmaceuter. I företagsledningen på Apotekskonsulterna är samtliga personer farmaceuter. Därför tror vi oss veta hur farmaceuter vill ha sin drömarbetsplats och hur de önskar att deras karriär ska utvecklas. Vi välkomnar dig att upptäcka vad en karriär hos Apotekskonsulterna kan betyda för dig!

Apotekskonsulterna bjuder på mat till de studenter som föranmält sig till projektledare@pharmada.se senast lördag 9 mars.

               Farmacevtiska
                Studentkåren