Huvudsponsor

Medsponsor

Samarbetspartners

ApoEx

Trivs du i en miljö som präglas av driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt? Där erfarenhet är meriterande men strävan att vilja lära sig är viktigare? Vi söker nu farmaceuter som vill vara med på företagets fortsatta utvecklingsresa. 

ApoEx AB har på 7 år vuxit till 4 miljarder i omsättning. Vi fokuserar på varuförsörjning till privat och offentlig vård. ApoEx har framförallt vunnit kunder och uppdrag genom ny, effektiv, logistik och egenutvecklade IT-lösningar. ApoEx IT-lösningar används både internt, för att skapa effektivitet, och externt, för att underlätta för kunder och erbjuda nytänkande lösningar. 


Just nu är vi i fullgång att ta över och bli helhetsleverantör till Stocholms läns lansting (SLL). Idag ansvarar vi för drift av logistikcentrum för läkemedelsförsörjningen och tillhandahåller maskinellt dosförpackade läkemedel (slutenvårdsdos). Från och med årsskiftet, innefattar uppdraget även skötsel av läkemedelssupport och vätskevagnsservice och från och med den 1:a september utökas affären även med tillverkning och beredning av läkemedel och kliniska prövningar i Stockholm.

Vi på ApoEx erbjuder ett ansvarsfullt och utmanande arbete i ett nytänkande och kundorienterat apoteksbolag. Du kommer att arbeta med drivna och engagerade kollegor i en roll med långsiktigt goda chanser till karriär och vidareutveckling.
 

Informationstext:
ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss? Läs mer om ApoEx på www.apoex.se.
 

Farmacevtiska
Studentkåren