Huvudsponsor

Medsponsor

Samarbetspartners

AstraZeneca


Varför håller vi kontaktsamtal:
Vi håller kontaktsamtal för att skapa relationer med dig som student. Att få veta hur du ser på framtiden och för att skapa ett intresse och ett gott intryck av oss som arbetsgivare. Vi är nyfikna på dina tankar och framtidsvisioner som student, och vill gärna berätta mer om vår verksamhet bakom kulisserna. Hur är det att arbeta på AstraZeneca.
 
Vi vill att du lämnar vår monter med tanken: DÄR vill jag jobba! Vi passar på att sprida information om hela vår verksamhet, nätverka, samt rekrytera vid behov. Att hålla kontaktsamtal är för oss ett sätt att skapa relationer med vår framtida arbetskraft, att visa på den bredd av utbildningar som vi behöver. Farmakologi, Maskinteknik, Biologi, Fysik, Information och datavetenskap, Kemi, Matematik och många många fler… 
 
Kom och prata med oss, så berättar vi gärna mer!

Vem söker vi:
Eftersom vi verkar inom forskning, produktion, marknad och försäljning söker vi personer till alla dessa områden och också personer med olika utbildningsbakgrund.
 
Kanske är du farmaceut och vill arbeta inom vår kvalitetsorganisation eller är du intresserad av att jobba med kommunikation och försäljning av läkemedel som exempelvis Key Account Manager? Är du intresserad av att jobba i vår nya anläggning inom Biologiska läkemedel eller i någon av våra globala funktioner med kontakter över hela världen?
Hos oss finns många områden att arbeta och utvecklas inom!

Dokument:
Personligt brev och CV, framförallt uttryckt varför personen önskar samtal med just AZ, och vad som önskas få ut av samtalet

Språk
Svenska och Engelska går lika bra.

Allmänt
AstraZeneca är ett av mycket få renodlade bioläkemedelsföretag som omfattar hela värdekedjan för ett läkemedel, från upptäckt och utveckling till tillverkning och distribution.
Vi bedriver verksamhet i mer än 100 länder och våra innovativa läkemedel används av miljontals patienter över hela världen.
Vi fokuserar på tre viktiga hälsovårdsområden:

  • Hjärt/ kärlsjukdomar och metabola sjukdomar
  • Cancer
  • Andningsvägar, inflammation och autoimmunitet

Men vi är också aktiva inom sjukdomsområdena infektion, neurovetenskap och mage/tarm.

Farmacevtiska
Studentkåren