Huvudsponsor

Medsponsor

Samarbetspartners

 Högskolerestauranger- Bikupan

AstraZeneca

Kontaktsamtal med AstraZeneca

På AstraZeneca i Sverige ser vi till att göra det mesta av dina kunskaper och ditt engagemang genom att aktivt stödja dig. Vi har skapat en
fantastisk internationell arbetsmiljö som är fylld av unika kompetenser i världsklass och som erbjuder goda möjligheter till samarbete och innovation.
 

Om du blir inspirerad av möjligheter att göra skillnad genom forskning och produktion och är redo att upptäcka vad du har kapacitet att göra
– då ska du söka dig till oss.

​​​

Olika möjligheter för dig som student

Sommarjobb/Konsulttjänster

Om du är intresserad av ett temporärt uppdrag på AstraZeneca Sverige så kan du söka ett sommarjobb eller en konsulttjänst via ett av våra bemanningsföretag.

Examensarbete

Vi vill ge dig som examensarbetare en möjlighet att utvecklas i ett stimulerande samarbete med våra medarbetare. Som examensarbetare genomför du en forskande studie tillsammans med en handledare på AstraZeneca och en handledare på ditt universitet/din högskola.

Traineeprogram

Vi satsar på dig som student genom att erbjuda traineeprogram där du har möjlighet att utvecklas för din framtida karriär hos oss på AstraZeneca. Våra traineeprogram pågår mellan 2–3 år och omfattar 3–4 distinkta rotationer inom olika delar av verksamheten.

Utveckling, förmåner och belöningar

Utbildning och utveckling

Oavsett om du drivs av att fördjupa dig inom ett visst område eller vill bredda din kompetens inom flera olika områden, uppmuntrar vi personlig utveckling genom en utmanande arbets- och utbildningsmiljö.


Belöningar och balans i livet

Vi har en kultur som bygger på höga prestationer, där varje person skapar värde för verksamheten och i slutänden även för patienterna. Vi tycker att det är viktigt att människor förstår sambandet mellan sitt bidrag och företagets framgång.


Semester och ledighet

Vi erbjuder 32 dagars semester och du kan köpa ytterligare semesterdagar genom vårt flexibla förmånssystem. Vi har också en generös policy för föräldraledighet.


Flexibla förmåner

Välj bland de förmåner som passar din syn på livskvalitet bäst – allt från en tjänstebil eller ett bostadslån till hushållstjänster och semesterboende kan finansieras genom din bruttolön.


Pensioner, försäkringar och incitament

Genom ITP- och ITPK-tjänstepension betalar AstraZeneca in till systemet för varje enskild anställd. Du kan teckna vissa gruppförsäkringar som betalas genom månatliga avdrag. Resultatbaserad bonus finns för alla våra medarbetare.


Hälsa och motion

Vi tycker att en hälsosam arbetsmiljö leder till sundare produktivitetsnivåer. Samtliga AstraZenecas anläggningar erbjuder kostnadsfri eller kraftigt subventionerad tillgång till motions- och sjukvårdsinrättningar, utöver aktiviteter och program för att främja hälsa, välbefinnande, motivation och arbetsglädje.

Farmacevtiska
Studentkåren