Huvudsponsor

Medsponsor

Samarbetspartners

Kronans Apotek

Vi är ett modernt och kundnära apotek som erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter kundens behov.
För att fortsätta vara det behöver vi ha de bästa medarbetarna. När du startar din resa hos oss kommer du att mötas av öppenhet, ansvarstagande, initiativrikedom, samarbetsvilja och glädje. Du kommer att få en arbetsgivare som tror på dig och din förmåga att utvecklas.
 
Vi är nämligen övertygade om att våra medarbetare är grundstenen i att vi ska nå vår vision – 100% nöjda kunder, varje dag.
 
När du kommer till oss på Kronans Apotek kommer du att få vara med på en spännande resa. Det är vårt löfte till dig. Ditt löfte till oss blir att inte bara sätta dig på tåget som passagerare och åka med. Vi vill att alla våra medarbetare är sina egna lokförare. Vi ger dig kolet och visar vägen, men du måste köra och styra själv i ett öppensinnat teamarbete med andra. Och så ska du ha kul på vägen. Det är så vi lyckas!
 
Kontaktsamtal med oss!
Vi vill gärna ta möjligheten att lära känna dig lite mer och samtidigt ge dig chansen att få inblick i vårt företag och vad vi står för som arbetsgivare. För dig som student erbjuder vi extrajobb, sommarjobb och praktikplatser över hela landet! Vi har även ett talangnätverk för studenter som är extra sugna på att knyta bra kontakter för framtiden redan nu.  
 
Börjar du närma dig slutet av din utbildning? Detta är ett perfekt tillfälle att få höra mer om dina möjligheter som nyutexaminerad på Kronans Apotek. Vi berättar gärna mer om våra karriärvägar! Skicka ditt CV och ett personligt brev och specificera gärna i din ansökan vart du kan tänka dig jobba.
 
Vi ser fram emot att träffa dig!

Farmacevtiska
Studentkåren