Huvudsponsor

Medsponsor

Samarbetspartners

 Högskolerestauranger- Bikupan

Vi är LloydsApotek

Vill du vara med och inspirera människor till ett mer positivt liv? Välkommen till oss på LloydsApotek! Med 2200 apotek världen över och mer än 550 000 kunder om dagen förstår du säkert varför vi behöver just dig och din kompetens.

LloydsApotek i Sverige består av 79 apotek och ca 450 engagerade medarbetare. Vi är en del av amerikanska McKesson koncernen, en av de ledande internationella tjänsteföretagen inom läkemedels-, apoteks- och hälsoområdet. Koncernen är verksam i 14 länder och sysselsätter cirka 39 000 människor. Genom vår internationella koncern öppnar vi möjligheter för nya karriärvägar och spännande samarbeten.
LloydsApotek i Sverige består av ett 80-tal apotek och 450 engagerade medarbetare. Vi är en del av Celesio koncernen, en av de ledande internationella tjänsteföretagen inom läkemedels-, apoteks- och hälsoområdet. Koncernen är verksam i 14 länder och sysselsätter cirka 39 000 människor. Genom vår internationella koncern öppnar vi möjligheter för nya karriärvägar och spännande samarbeten.
 
Därför ska du arbeta hos oss
LloydsApotek är den nytänkande apotekskedjan med de stora möjligheterna. Vi drivs av en ambition som genomsyrar allt vi gör; med omtanke och expertis vill vi överträffa varje kunds förväntningar.

Som medarbetare hos oss handlar det om att du behöver förstå vad våra kunder behöver och använda din kompetens för att hjälpa dem på bästa sätt. Så om du är nyfiken, vill utvecklas, skapa relationer och hjälpa andra – då är LloydsApotek rätt för dig.

Vill du veta mer?
Kom och träffa oss i vår monter, eller kontakta vår HR-avdelning via tel 08-505 104 00 alternativt e-post rekrytering@lloydsapotek.se. Lediga tjänster finns på www.lloydsapotek.se.

Hoppas att du vill bli en del av oss!

Farmacevtiska
Studentkåren