Huvudsponsor
Medsponsor
Samarbetspartners

Bli företagsvärd på Pharmada 2018
 

Vad är en företagsvärd?

Under mässan är det viktigt att företagen känner sig välkomna och kommer till sin rätta. Därför behövs företagsvärdar!

Som företagsvärd kommer du vara värd åt några företag och sköta kontakten med dem före och under mässdagen. Du kommer att vara deras assistent och hjälpa företagen med diverse sysslor. Som arbetsuppgift har man bland annat att möta upp företagsrepresentanterna på morgonen och hjälpa dem att bygga upp deras montrar och sedan riva ner dessa vid dagens slut.
 

Varför vill man vara företagsvärd?

Det är fantastiskt roligt att få vara en del av Pharmada-gänget och representera den Farmacevtiska Studentkåren! Som värd får du ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter med viktiga företagsrepresentanter samtidigt som du får en bra merit för framtiden.

Är du serviceinriktad, ansvarsfull och tycker detta låter intressant? Då ansöker du om att bli företagsvärd på Pharmada!

Då du som företagsvärd fungerar som en länk mellan Farmacevtiska Studentkåren och företagen under Pharmadan, vill vi att du ska vara medlem i vår studentkår - Farmacevtiska Studentkåren. Är du inte medlem och önskar medlemskap så kan du fixa det på hemsidan: www.uppsalastudent.com
 

Hur ansöker man?

Du ansöker genom att fylla i formuläret nedan, senast den 5:e februari. I meddelandefältet kan du skriva in varför just du passar som företagsvärd och vad du kan bidra med. Skriv även med ifall du har tidigare erfarenhet som du kan dra nytta av under din tid som företagsvärd. När vi har läst igenom samtliga ansökningar, kommer vi att välja ut ett antal kandidater som får komma på en kort intervju. Därefter väljs de bästa kandidaterna ut till företagsvärdar. 

Om du har frågor kan du skicka dem till Biana Barannikova, värdförman för Pharmada 2018.

Farmacevtiska
Studentkåren