Huvudsponsor
Medsponsor
     Samarbetspartner

Högskolerestauranger- Bikupan

Här finner du information om Pharmada 2020

När och var är Pharmada?

Pharmada äger rum torsdagen den 12 mars 2020 i B10, ingång A11 på BMC (Biomedicinskt centrum), Uppsala. Portarna till mässan står öppna mellan klockan 13 och 16 (klockan 12-16 för medlemmar i Farmacevtiska studentkåren). Som avslutning på dagen anordnas det en mingelmiddag i form av en enklare sittning på Pharmen, Farmacevtiska Studentkårens hus. Håll utkik här på hemsidan för information om biljettförsäljning till mingelmiddagen.
 

Vad är Pharmada?

Pharmada är Farmacevtiska Studentkårens årliga arbetsmarknadsdag som även är Sveriges största arbetsmarknadsdag för farmaceuter. Syftet med dagen är att ge farmacistudenter vid Uppsala universitet chansen att skapa kontakter med arbetslivet.
 

Varför ska jag gå på Pharmada?

Oavsett om du är i början eller slutet av din utbildning fyller Pharmada ett syfte för dig. Som ny är det bra att så tidigt som möjligt skapa sig en uppfattning av arbetsmarknaden och vilka arbeten som faktiskt finns så att man vet att man valt rätt utbildning. Att återkommande visa intresse för ett företag som intresserar dig ökar också dina chanser till framtida anställning. Pharmada är även en bra kanal att använda sig av om man behöver sommarjobb.
 

Vad kan Pharmada ge mig?

Om du är i slutet av din utbildning är Pharmada ett självklart val. Pharmada erbjuder dig samtal med representanter från en mängd olika områden inom vår bransch. Du får chansen att visa din bästa sida för människor som dagligen arbetar med att rekrytera personal. Dessutom erbjuder Pharmada möjligheten till kontaktsamtal där du i ostörd miljö får chansen att prata med just ditt drömföretag. Studenter som är i slutet av sin utbildning rekommenderas att besöka mässan någon av de sista timmarna, i slutet av mässan brukar det vara lite lugnare och då har man den bästa chansen till ett djupare samtal med företagsrepresentanterna.
 

Vad är kontaktsamtal?

Kontaktsamtal är en unik chans att prata ostört med representanter från företagen där fokus ligger på dig. Kontaktsamtal är någon man ansöker om och det är upp till företagen att välja studenter de finner extra intressanta att prata med. Under samtalet kan man prata om anställning, praktikplats, examensarbete eller sommarjobb. Ta chansen! Sök kontaktsamtal och skapa kontakter rakt in i arbetslivet.
 

Varför ska jag gå på mingelmiddagen?

Pharmada flyttar på kvällen över till Farmcavetiska studentkårens hus Pharmen där det kommer anordnas en enklare middagssittning. Till mingelmiddagen kommer både studenter och företagsrepresentanter, här har du chansen att nätverka i en mer avslappnad miljö. Mingelmiddagen är ett utmärkt tillfälle att ställa frågan du glömde ställa tidigare under dagen eller att inleda ett djupare samtal där du har chansen att göra avtryck.

Farmacevtiska
Studentkåren