Bli företagsvärd på Pharmada 2022
 

Vad är en företagsvärd?

Eftersom Pharmada 2021 kommer ske digitalt vet vi inte i nuläget hur många företagsvärdar som kommer behövas eller om det kommer vara aktuellt med företagsvärdar.

Känner du ändå att du är intresserad av att vara företagsvärd Pharmada 2021, kontakta mig på foretagsvard@pharmada.se så kan vi säkerligen lösa något!

________________________________________________________________________________

Under mässan är det viktigt att företagen känner sig välkomna och kommer till sin rätta. Därför behövs företagsvärdar!

Som företagsvärd kommer du vara värd åt några företag och sköta kontakten med dem före och under mässdagen. Du kommer att vara deras assistent och hjälpa företagen med diverse sysslor. Som arbetsuppgift har man bland annat att möta upp företagsrepresentanterna på morgonen och hjälpa dem att bygga upp deras montrar och sedan riva ner dessa vid dagens slut.
 

Varför vill man vara företagsvärd?

Det är fantastiskt roligt att få vara en del av Pharmada-gänget och representera den Farmacevtiska Studentkåren! Som värd får du ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter med viktiga företagsrepresentanter samtidigt som du får en bra merit för framtiden.

Är du serviceinriktad, ansvarsfull och tycker detta låter intressant? Då ansöker du om att bli företagsvärd på Pharmada! 

Då du som företagsvärd fungerar som en länk mellan Farmacevtiska Studentkåren och företagen under Pharmadan, vill vi att du ska vara medlem i vår studentkår - Farmacevtiska Studentkåren. Är du inte medlem och önskar medlemskap så kan du fixa det på hemsidan: www.farmis.se 


 

Farmacevtiska
Studentkåren