Nyheter

Arbetet inför Pharmada 2024 är nu i full gång. Denna sida uppdateras löpande med aktuell information inför Pharmada 2024. 

Mässguiden är publicerad!

2024-02-27
Nu finns Mässguiden 2024, Pharmadas egna digitala broschyr, på hemsidan. Där hittar du information om utställare, sponsorer, schema över aktiviteter relaterade till Pharmada, vilka som sitter i kommittén m.m. 

Utställare 2024

2024-02-19
Nu kan vi äntligen presentera de utställare som kommer att delta under Pharmada 2023. Du hittar listan över anmälda utställare här.

Anmälan till Mingelmiddag 2024 har öppnat!

2024-02-16
Det går nu att anmäla sig till mingelmiddagen som hålls efter mässan. Kvällen börjar med fördrink & mingel, och avslutas med en tvårätters middag i form av en enklare sittning i Stora salen på Pharmen.

Förutom mat och dryck är detta ett ypperligt tillfälle att avrunda Pharmada-dagen och under informella former fördjupa nya kontakter. Ta chansen att få en rolig kväll tillsammans med dina vänner och framtida arbetsgivare! De 40 första som anmäler sig får dessutom en goodiebag!

Anmälningslänken hittar du här. Sista anmälningsdagen är 6 mars

Ansökan till kontaktsamtal har öppnat!

2024-02-13
Från och med idag är det möjligt att ansöka till kontaktsamtal! Kontaktsamtal är en unik chans att prata ostört med representanter från företagen där fokus ligger på dig. Kanske leder samtalet till en anställning eller sommarjobb. Ta chansen och skapa kontakter rakt in i arbetslivet!

Klicka här för instruktioner och anmälan. Sista anmälningsdagen är på fredag 23 februari

Vi söker företagsvärdar!

2024-01-15
Nu öppnar ansökan om att bli företagsvärd på Pharmada 2024! Det är en fantastisk möjlighet för att knyta kontakter med företag för framtiden och boosta ditt CV. 

Ansök genom att skicka en beskrivning av dig samt en motivering till varför just du vill bli företagsvärds till foretagsvard@pharmada.se.

Ansökan stänger 2 februari. Rekryteringen sker löpande, därmed kan tjänsten bli tillsatt innan den 2 februari.
Pssst - företagsvärdar får även gå på mingelmiddagen helt gratis!