Huvudsponsor

Medsponsor

Samarbetspartners

 Högskolerestauranger- Bikupan

Hays

Hays Sverige är ett specialistrekryteringsföretag som ingår i det globala bolaget Hays Specialist Recruitment. Sedan starten i Sverige 2003 arbetar vi inom olika expertområden, däribland Life Sciences. Bland våra kunder återfinns bolag som AstraZeneca, Swedish Orphan Biovitrum, Johnson & Johnson och många fler. Hays anställer konsulter som hyrs ut till spännande uppdrag hos våra kunder, där det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till bolaget du arbetar på, samt genomför rekryteringar till fasta tjänster hos våra kunder.

Hays Life Sciences rekryteringskonsulter arbetar enbart med kunder inom läkemedels-, bioteknik- och medicinteknikindustrin,  vilket ger ett gediget och ständigt uppdaterat kontaktnät. Det är rekryteringskonsulten som kan marknaden, ansvarar för processen samt är din kontakt.

Hays har totalt 9,023 anställda på 240 kontor i 33 länder i Europa, Australien, Asien, Nord- och Sydamerika. Vi ägs av Hays International Holdings Ltd, som är noterat på Londonbörsen sedan 1958. Räkenskapsåret 2012/2013 omsatte vi ca 40 miljarder SEK.

Hays Life Sciences i Stockholm är alltid intresserad av att komma i kontakt med kandidater från branschen, både nyexaminerade och seniora. Vi nätverkar ständigt med kandidater så att du som arbetssökande får en proaktiv kontakt med en rekryteringskonsult som jobbar för att matcha ihop dig med en roll som passar dig.

Söker du arbete aktivt eller kanske vill du göra det i framtiden är du varmt välkommen att maila ditt CV till Betty.Thoresson@hays.com eller till Moa.Palm@hays.com.

För mer information besök vår hemsida www.hays.se.  

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Farmacevtiska
Studentkåren