Inspirationsföreläsningar 2024

Lunchföreläsning med Drivhuset - 4 mars

Har du funderat på hur det vore att vara entreprenör och driva eget företag som farmaceut?

Drivhusets idégenereringsworkshop ger dig möjligheter att, på ett kreativt sätt, komma på vad du skulle vilja arbeta med som entreprenör och företagare. Workshopen kommer hjälpa dig som farmaceut att förstå hur du på bästa sätt tar första stegen mot att gå från idé till att skapa lösningar som människor vill ha, köpa och använda. Workshopen öppnar upp för diskussion och främjar nyskapande, entusiasm och en god team-spirit, samtidigt som den belyser exempel på olika företagsmöjligheter inom ditt fält, från att äga ditt eget apotek till att etablera ett framgångsrikt hudvårdsföretag.

Lunchföreläsningen äger rum den 4 mars på BMC i B10:1 kl. 12:15-13:00. Ett begränsat antal personer bjuds på lunch, först till kvarn gäller. De 15 första personerna som anmäler sig får också en fin Pharmada-goodiebag! Klicka på knappen nedan för mer information och anmälan!

Lunchföreläsning med Apotek Hjärtat - 5 mars

Den 5 mars bjuder Apotek Hjärtat in till lunchföreläsning på BMC i samband med Pharmada 2024. Farmacispecialisten Régis berättar mer om farmaceutiska tjänster och möjligheter på Hjärtat. Apotek Hjärtat bjuder på lunch!

Lunchföreläsningen äger rum den 5 mars på BMC i A1:106b kl. 12:15-13:00. Ett begränsat antal personer bjuds på lunch, först till kvarn gäller. De 15 första personerna som anmäler sig får också en fin Pharmada-goodiebag! Klicka på knappen nedan för mer information och anmälan!

Lunchföreläsning med Kronans Apotek - 7 mars

Kronans Apotek bjuder in till lunchföreläsning på BMC! Alla farmacistudenter är välkomna!

Lunchföreläsningen äger rum den 7 mars på BMC i A1:111a kl. 12:15-13:00. Ett begränsat antal personer bjuds på lunch, först till kvarn gäller. De 15 första personerna som anmäler sig får också en fin Pharmada-goodiebag! Klicka på knappen nedan för mer information och anmälan!

Lunchföreläsning med Apotea - 11 mars

Exklusiv föreläsning med VD:n för Sveriges största nätapotek! 

Välkommen in bakom kulisserna på det framgångsrika nätapoteket. Hör Apoteas VD, Pär Svärdson berätta om tillväxtresan och få värdefulla insikter om farmaceuternas viktiga roll på ett nätapotek. En unik chans att ta del av kunskap och knyta viktiga kontakter inför din karriär inom framtidens apotek. Varmt välkommen!

Lunchföreläsningen äger rum den 11 mars på BMC i A1:111a kl. 12:15-13:00. Ett begränsat antal personer bjuds på kaffe och bulle, först till kvarn gäller. Eftersom lunch inte serveras denna gång rekommenderar vi att ni tar med er egen lunch til föreläsningen. De 15 första personerna som anmäler sig får också en fin Pharmada-goodiebag! Klicka på knappen nedan för mer information och anmälan!

Lunchföreläsning med Apotekstjänst - 12 mars

Hej blivande farmaceut! Den 12 mars bjuder Apotekstjänst in till en inspirationsföreläsning om dosproduktion.

Apotekstjänst är den ledande aktören på den svenska dosmarknaden. Vi är ett ungt, entreprenöriellt företag som drivs av idén att allt vi gör, kan vi också göra bättre. Vi grundandes 2012 och har  sedan starten arbetat för en patientsäker och effektiv produktion av dosdispenserade läkemedel.

Ni får en inblick i hur det är att arbeta som farmaceut på ett dosapotek. Det farmaceutiska arbetet är mycket varierande och utvecklande. Föreläsningen riktar sig främst till dig som läser sista eller näst sista terminen på apotekar- eller receptarieprogrammet. 

Lunchföreläsningen äger rum den 12 mars på BMC i A1:111a kl. 12:15-13:00. Ett begränsat antal personer bjuds på lunch, först till kvarn gäller. De 15 första personerna som anmäler sig får också en fin Pharmada-goodiebag! Klicka på knappen nedan för mer information och anmälan!